Over Skills Repair Tegelen


Beschrijving organisatie:


Skills Repair is opgericht in 2014 aan de groteweg in Tegelen. De groteweg is de hoofdweg (doorgaande weg) in Tegelen. Mensen uit Belfeld, Steyl en Tegelen die richting Venlo gaan komen hier langs. Ook is het centraal gelegen in Tegelen en een paar straten verwijderd van het centrum van Tegelen. Tegenover de winkel ligt een school met genoeg parkeergelegenheid. Door onze centrale ligging in Tegelen met circa 25.000 inwoners en de parkeergelegenheid weten de mensen ons te vinden, ook mensen buiten Tegelen komen naar ons. Skills repair is dus in 2014 opgericht door Mohamed Oukassi, hij was daarvoor werkzaam in een vergelijkbare zaak in Venlo. Hij is voor zichzelf begonnen omdat hij al altijd een ondernemer in hart en nieren was. Dit blijkt uit…. In de zomer van 2015 heeft zijn jongere broer Rachid Oukassi het stokje overgenomen. Ook hij heeft een ondernemersgeest. Samen hebben zij van een plan een kleine onderneming gemaakt en zijn ze nog steeds aan het groeien. In januari 2016 zijn ze van het pand van 16 vierkante meter verhuisd naar het naastgelegen pand van 190 vierkante meter. In het andere pand heeft Rachid ook een kapsalon geopend. Hieraan kun je zien dat het een echte ondernemer is en zeker vertrouwen heeft in de zaak.

Wij zijn experts in het repareren van telefoons en tablets. Verder verkopen we nog telefoon- en tabletaccessoires en alles voor satelliet en kabeltelevisie. Ook monteren en installeren we alles omtrent satelliet en kabeltelevisie. Ook kopen we telefoons, tablets en laptops in die we daarna (na reparatie) verkopen. Daarnaast verkopen we beltegoed van alle providers en kunt u bij ons faxen, printen, scannen en kopiëren. In de toekomst is het ook mogelijk om pasfoto`s die geldig zijn voor paspoort e.d. te maken bij ons. Bij ons kunt u ook een reis boeken. Ook helpen we mensen met problemen met computers aan huis en installeren we verschillende software.


Omgevingsanalyse


Zoals in de organisatiebeschrijving staat, ligt Skills Repair centraal gelegen in Tegelen. De verzorgingsgebied is normaliter:

Tegelen met 25.000 inwoners Steyl met 3.000 inwoners Belfeld met 5.500 inwoners Venlo-Zuid met circa 15.000 inwoners.

Dit maakt een verzorgingsgebied met een inwonersaantal van 48.500. Verder hebben we ook klanten uit de dorpen nabij Tegelen: Reuver, Baarlo, Blerick en Velden.

In 2015 waren er in Tegelen vier vergelijkbare organisaties. In 2017 zijn het er maar nog twee. Als je verder kijkt dan zijn er ook nog 5 vergelijkbare organisaties in het centrum van Venlo.

Maar deze organisaties zijn in principe geen concurrenten.