USB Kabels

USB Kabels


Als je een USB kabel zoekt dan ben je bij Skillsrepair.nl aan het juiste adres. We proberen een zo groot mogelijk assortiment tegen zo scherp mogelijke prijzen aan te bieden.

USB staat voor Universal Serial Bus. Deze manier van verbinden is tegenwoordig een van de meest gebruikte manieren van dataoverdracht. Zo'n beetje elke smartphone, computer en zelfs TV heeft tegenwoordig een USB aansluiting. USB aansluitingen worden in diverse vormen gemaakt. De bekendste is de USB micro aansluiting. Dat is de kleinste aansluiting uit de USB familie en deze komt veel voor op telefoons. USB kabels kunnen in de regel niet langer zijn dan 5 meter. Voor langere lengtes heb je een actieve USB verlengkabel nodig. Deze zorgt voor een versterking van het signaal waardoor het signaal wel over langere lengtes verzonden kan worden.


Weergegeven:
Sorteren op:

Apple naar Aux Kabel

[Hoge getrouwe zuivere geluidskwaliteit]Onze Lightning naar AUX-kabel garandeert 100% geluidskwaliteit. De hoogwaardige verbindingsstekkers zorgen voor een duurzaam geluid en voorkomen signaalverlies en ruisonderdrukking. Leun je terug en geniet van de muziek![Duurzaam en milieuvriendelijk] Door de vergulde connector en de fijne nylon ommanteling m..

€ 15,99
Excl. BTW: € 15,99

Charger + Syce Dock Type C

Specification:Type CNet Weight: 80 g / 2.8 ozColor: Gold, Silver, Blue, Rose Goldpacking size: 8 x 8 x 4.5 cmMaterial:PC, RubberCable length:95 cm / 3.1 ft..

€ 10,00
Excl. BTW: € 10,00