Apple

Apple

Apple gelooft dat technologie voor iedereen toegankelijk moet zijn. De krachtigste technologie ter wereld is technologie die door iedereen gebruikt kan worden. Daarom ontwikkelen wij producten die voor iedereen te gebruiken zijn. Tegelijkertijd optimaliseren wij onze productieprocessen om de impact op het milieu minimaal te houden. Apple maakt producten waar je op kunt vertrouwen en waar je je privacy aan toevertrouwt. En dat blijven we doen.Weergegeven:
Sorteren op:

Apple EarPods

Apple EarPodsAnders dan bij de veelvoorkomende ronde oortjes is het ontwerp van de EarPods gebaseerd op de geometrie van het oor. Hierdoor zitten ze voor veel meer mensen een stuk comfortabeler dan gewone oortjes. De luidsprekers van de EarPods zijn ontworpen om de uitvoer te maximaliseren en het geluidsverlies tot een minimum te beperken, v..

€ 19,95
Excl. BTW: € 16,49

Lightning naar mini jack adapter

Lightning naar mini jack adapter Met deze adapter kun je een apparaat met een mini-jack aansluiting op een Apple device met een Lightning-connector aansluiten.   Lightning naar Jack adapter voor iPhone 7 en hoger Merk: Apple – Original, Ingang: Lightning connector Male, Uitgang: Jack 3.5mm Female, Lengte: 0.1 meter...

€ 0,00
Excl. BTW: € 0,00

Apple EarPods met Lightning-connector

Apple EarPods met Lightning-connectorAnders dan bij de veel voorkomende ronde oortjes is het ontwerp van de EarPods gebaseerd op de geometrie van het oor. Hierdoor zitten ze voor veel meer mensen een stuk comfortabeler dan gewone oortjes. De luidsprekers van de EarPods zijn ontworpen om de uitvoer te maximaliseren en het geluidsverlies tot e..

€ 19,95
Excl. BTW: € 16,49